Råsaftscentrifug

image
Såhär glad blev jag av min nya kompis i köket, råsaftscentrifugen
. Vi har ännu inte hunnit bekanta oss med varandra på ett närmare plan, men det kommer garanterat ske inom kort! Jag gör ju mest smoothies, men har bestämt mig för att det är dags att satsa på juicer också. Känns kul att kunna kombinera och egengjorda juicer är ju ett väldigt behändigt sätt att ge kroppen viktiga näringsämnen. Luca är tyvärr inte riktigt lika välvilligt inställd till min nya kompis. Han ser mest ett åbäke som tar plats och resulterar i ett berg av disk. Men detta negativa första intryck ska jag nog kunna råda bot på ganska snabbt. Några färskpressade fruktjuicer som påminner om ett solvarmt Italien och min sambo kommer fastna som tungan på en stolpe i minusgrader.

Någon annan som har en råsaftscentrifug? Vad gör ni för smarriga juicer?

3 reaktioner på ”Råsaftscentrifug

  1. Har inte gjort själv men druckit en juice som var jättegod. Det var äpple, spenat, ingefära och lite lime. Som sagt- riktigt gott. Lycka till. Gärna tips på nåt som du fixar ihop. Kram

    Gilla

  2. Åh vad kul!!! Ja, jag tror också att Luca kommer gilla den snart 🙂 Jag håller mig som sagt mest till apelsin, äpple, citron och ingefära i olika kombinationer 🙂 Det godaste tycker jag är just de fyra ingredienserna tillsammans. Har också testat att tillsätta morötter eller druvor. Ser fram emot att höra om dina kreationer! Kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s