Lystring lystring!

Ok kära vänner, hör upp! Jag har ju förberett er på att en sjuhelvetes strid väntar och imorgon är det dags. Dagen D. För att vara mer exakt; kl 11 får vi besök av långväga gäster, nämligen PD1-hämmare. De ska hjälpa oss att hitta fienden, så var snälla! Ta väl hand om dem och inga sura miner tack! PD1:arna är våra vänner och förhoppningsvis mer än så.

Mutter och mummel

Tyst i leden! Ja, jag vet! Jag vet. Jag sa att cellgiftet också var vår vän och ni ska veta att det faktiskt brukar vara så. Oftast lyckas de förinta fienden för gott, även om det ibland kanske går lite väl brutalt till. Ni har inte särskilt goda minnen från cellgifternas senaste visit, men nu är det över så försök att glömma. Jag lovar dyrt och heligt att våra nya gäster är av en helt annan karaktär. Schyssta krabater. Och det är viktigt att ni litar på PD1:arna, lyssnar noga och följer deras plan. De har kompassen så ta på er rustningen, marschera tätt bakom och attackera på given signal. Jag förser er med ammunition.

Vägen har varit rätt snårig hittills, ni har stött på många hinder och är trötta. Men vi har tyvärr ingen möjlighet att vare sig vila eller göra det här halvhjärtat. Ni måste ge allt ni har.

Frågor på det? Inte. Nej, då vankas det snart en uppladdande förstklassig måltid (Thai). Ja, vit blodkropp nr 10236785? Du skulle vilja ha mörk choklad? Ska se vad jag kan göra. Ok, nästa möte är imorgon bitti. Och se för guds skull till att få lite sömn innan dess.

megaphone-1614706_960_720

Bild från Pixabay

3 reaktioner på ”Lystring lystring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s