Då kör vi

image

Välkomna in i min kropp kära PD1-hämmare! Gör nu det ni är grymma på och låt mig bli frisk från den här skiten.

Sitter här och mår ganska bra. Har aningen för lågt blodvärde (rejäl underdrift; hb 87) och ska få två påsar blod efter denna tillställning, men annars är det ok. Småpratar med en annan patient som råkar vara från Norrköping och som också är med i studien. Vad är oddsen?! Han har svarat otroligt bra på behandlingen, så det känns ju hoppfullt! Nu kommer syrran med mat, måste fylla på med ammunition – striden är i full gång.

2 reaktioner på ”Då kör vi

  1. Håller alla tummar upp för dig nu! 🙂 Snabbt har det egentligen gått från att du fick höra om behandlingen tills du fick den… fastän väntan säkert har känts oändligt lång. Kul att ni har något gemensamt med din rumskamrat! Jag har flera gånger tänkt på hur mycket stöd man haft av medpatienter under all sjukhusvistelse. Ofta har man fått mera stöd av dem än av sjukhuspersonalen.

    Gilla

    • Det har verkligen gått snabbt! Min nya läkare är fantastisk, han trollar med knäna och lyckas få fram resultat som ska dröja flera veckor och fixar olika tider (kirurg, spirometri etc) som egentligen är omöjliga att få med kort varsel. Så det är tack vare honom och teamet runt omkring som jag fick påbörja behandlingen idag. Det var f.ö guld värt att få träffa en medpatient som också fått flera återfall och genomgått samma typ av behandlingen. Vi får våra PD1-kurer samtidigt, så det kommer bli fler behandlingsdejter framöver ;). Personalen betyder oerhört mycket, men att få träffa någon i exakt samma situation är fullkomligt ovärderligt. Kram!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s