När bilden får tala


Ja, ni anar rätt.  Idag är allting gult, ljust och soligt för jag är cancerfri! Jippie! Det känns overkligt. Ingen cancer?! Det var inte igår. När min onkologläkare dessutom deklarerade ”Jaha Anne, då ses vi inte förrän om 6 månader”, då lyfte jag nästan från stolen.  Det är ju ett helt halvår för sjutton?! Sen kommer jag visserligen fortfarande  hänga på hematologen ett tag tills jag tagit alla barnvaccinationer och trappat ut medicinerna. Komplikationer (te.x. gvhd) kan fortfarande uppstå. Men i nuläget verkar det som att mitt största problem är en förkylning och att alla vägar bära mot sjukdomsfrihet! Livet livet. Du har verkligen dina charmiga sidor!

Hur jag firade? Ja men givetvis med ett besök till biblioteket. Där norpade jag åt mig en efterlängtad deckare och sen dess har jag huserat i sängen. Ibland är det enkla det bästa. Limousinen, paljetterna och tårtan tar jag när förkylningen har släppt.

25 reaktioner på ”När bilden får tala

  1. Grattis i massor❤️❤️❤️Såå underbart att läsa!! Är så glad för din skull. Hade velat krama dig grattis men får uttrycka det i ord istället😍kraaam

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s