Dagens…

Status: Förkylningen har släppt och jag går fortfarande runt på små moln efter förra veckans besked. Känner mig relativt pigg i både kropp och knopp. Vårkänslorna har börjat pirra.

Frukost: Den här frullen har hängt med i princip hela vintern. Dags för nya inslag snart känner jag…


Två knäckemackor med ghee+ost, gröt med frön, rönnbär, äpple, kokosolja och nyponpulver samt en kopp golden milk

Längtan: Balkongen! Jag ser fram emot att få ordning på min lilla oas, dvs. 1. sälja av alla prylar som jag frenetiskt rensat ut (Marie Kondo ni vet…) och staplat i en lagom trevlig hög mitt på balkonggolvet. 2. dammsuga 3. inreda med nya blommor 4. sätta mig i gungstolen och insupa vårsol. Mumma.


Låt: Vargas och Lagola med ”Selfish” (här). Jag kan inte få nog, någonting med den här låten gör mig så glad!

Motion: Ägnade 10 min åt gummibandsträning och kan konstatera att det inte riktigt är min grej. Däremot var det upplyftande att ta på sig träningskläder, sätta på bra musik (= låten ovan) och ta en dansant svängom i vardagsrummet.


Vårtecken: Grannen står på balkongen (hans egen alltså) och målar tavlor. Ett tydligt vårtecken här i kvarteret. Sen känns det som att var tredje tanke jag har är en loppistanke. När börjar loppisen? Vad vill jag hitta på loppisen? På vilken loppis är det bäst att sälja alla prylar? De här skorna är bra ”gå på loppis”-skor. Också ett tydligt vårtecken.

Projekt
: Baka pizza! Innan min transplantation fick jag och Luca avnjuta den godaste hemlagade pizza jag någonsin ätit (och då har jag provat ganska många). Fick receptet, så nu är det dags att ta fram förklädet och kaveln! Luca har laddat i en vecka. Det blir förmodligen focaccia, margherita och kanske en specialare med svamp.

Joy: Har ätit en äpplegren, bitit av Kompis svans (gosedjuret i bakgrunden) och stampat irriterat med baktassen ”någon måste klia mig bakom örat PRONTO!”. Nu har hon slagit sig ner under bordet för en eftermiddagslur.


Trevlig onsdag!

9 reaktioner på ”Dagens…

   • Haha, jag var visst aningen kryptisk där :). Ska på yogautbildning (helgen 8-10 mars) och kommer förmodligen bo hos Birgit. Om jag förstod det rätt är du också på plats! Så då kanske vi ses :). Kram

    Gilla

   • Aha! 🙂 Jag är hos Birgit mellan den 5-6:e mars… så jag missar nog dig med någon dag då tyvärr :/
    Men vi ses säkert snart ändå i nåt sammanhang, hoppas jag.
    Kram

    Gillad av 1 person

 1. Härligt att läsa att du är så pigg och har vårkänslor och mysiga framtidsplaner. Jag är avundsjuk på din underbara ballkong!😁jag får inspiration! Och jag älskar loppisar som dig. Fyndar allt där! Roligt att se bilder på din fina kanin också! Kram och må så gott💗💖

  Gilla

  • Härligt att du också är ett loppis-fan, snart drar utomhussäsongen igång 🙂 ! Och balkongen är verkligen min oas, har suttit där nu när solen tittat fram och det blir riktigt varmt om jag inte öppnar. Skönt! Må gott du också, stor kram ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s