Sex månader

Snart ett halvår sen transplantationen! Känns skönt att distansen mellan det gamla och det nya ökar. Att jag successivt lämnar diverse biverkningar bakom mig och börjar blicka framåt i större utsträckning. Och på det hela taget verkar jag faktiskt ha kommit ganska lindrigt undan. Efter ca. 182 dagar så är det mest lite gvhd i munnen, lågt hb-värde och viss trötthet som jag tampas med. Infektionskänsligheten hänger kvar, men det blir bättre på den fronten. Sen är det klart att oron inför kontrollerna finns där, allt är ju så ovisst, men efter 5 år i branschen har jag fått öva på att ta det som det kommer. Och just nu känns livsutrymmet ganska rymligt jämfört med för några månader sedan. Jag går mina promenader, träffar vänner, åker tåg, yogar, går i jobbtankar och planerar sommaren. Om två dagar beger jag mig dessutom till Lovund (Norge) för att påbörja min steg 2 utbildning i kundaliniyoga. Som jag har längtat! Det har varit en av ”kämpa på”-morötterna de senaste halvåret, så jag är fantastiskt glad över att det äntligen är dags – att jag faktiskt kommer kunna åka! Ser det som en del av min rehabilitering, för helt ärligt lämnar rehabiliteringsmöjligheterna via sjukvården rätt mycket att önska. Så jag får liksom försöka hitta mina egna vägar. Hur som helst, är säker på att det här äventyret kommer bli både stärkande och magiskt!

Här har ni förresten min nuvarande frisyr. Det tar sig.


Alltid spännande att se vad det är för hårstruktur som tittar fram efter cellgifterna, förra gången blev det rätt lockigt. De senaste veckorna har jag betraktat min frilla och konstaterat att ”det blir nog en rak historia trots allt”. Tills jag sa det till Luca och han fotade baksidan av mitt huvud.


Åh, här har jag visst levt i en illusion! Lockarna verkar vilja titta fram den här gången också. Helt klart onsdagens höjdpunkt!

4 reaktioner på ”Sex månader

  1. Sex månader! ✌ Tänker på Erica på fotbollsplanen och tänker att ettrigare celler får man ju leta länge efter! Ha en fin vår!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s