Med ny kraft och vitalitet

Nio dagar på norska nordkusten gjorde susen. Nu är jag så gott som ny! Jag har träffat fantastiska människor, fått perspektiv, börjat springa igen (!), blivit inspirerad, ätit mungbönsgryta till lunch och middag (varje dag), snakket norsk, känt hjärtat smälta i närheten av små killingar, fyllt på med massor av yoga och meditation, klättrat i berg, haft kul och bara känt mig  så otroligt levande.

Under dessa dagar påbörjade jag alltså min steg 2 utbildning som lärare i kundaliniyoga. Utbildningen löper under minst två år, består av fem moduler och fokus för den här gången var stress och vitalitet. Klockrent för mig som just nu försöker bygga upp en vardag efter stamcellstransplantationen. Att dessutom få komma iväg och omfamnas av den natur som Nordnorge bjuder på, ja det gjorde ju helt klart sitt. Lugnet kommer liksom av sig själv.

Ut på tur.


Mina fantastiska lärare Viveka Pasquier och Maja Tellgård.


Jag passade på att hålla en av morgonklasserna. En kjempeflott opplevelse!


Här har ni hela gänget.

Efter dessa fantastiska dagar försöker jag nu anda in i vardagen igen. Något utav en utmaning, för imorgon väntar nämligen pet-scan och på torsdag är det dags för läkarbesök, vaccination, provtagning etc. Men med yogan i ryggen känner jag mig ändå tillfreds och grundad på något sätt. Det får helt enkelt bli som det blir. Svaret på scanen får jag den 20:e. Hyggelig tirsdag!

4 reaktioner på ”Med ny kraft och vitalitet

  1. Kerstin visade mig hit och jag har bara hunnit läsa en liten del av allt men det du skriver berör otroligt och sin resa. Vet inte riktigt vad man ska säga eller skriva men jag är så otroligt glad för att du idag står på benen, att du orkade komma i lördags så vi fick krama om dig och ha en härlig kväll med minnen. Du är och har alltid varit en helt fantastisk människa med sådan styrka, målmedvetenhet och de största hjärtat. Denna resa du har gjort är obeskrivlig och ditt mod att dela med dig och våga leva är otroligt starkt. Den här kampen ska du vinna och så småningom ska du få uppleva dina största drömmar ❤️❤️❤️ åter igen tack för i lördags, jag hoppas vi kan lira boll och skåla för en framtid snart 😘

    Gilla

    • Åh vad härligt att du hittat hit Daniella ❤ ! Det var så fint att träffa er i lördags, fotbollen och laget är ju en så stor del av min uppväxt. Tack för att du och Stina fixade! Jag hoppas också vi snart kan spela boll och skåla för en framtid. Stor kram!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s