Fler besked

Skit också. Läkaren ringde precis med lagom roliga nyheter, tydligen är mitt TARC-värde förhöjt. Och TARC är en indikator för att hodgkins fortfarande härjar runt i min kropp. Hur är det möjligt? Hur kan cancern liksom överleva…allt?Ta inte ut något i förskott” sa läkaren. Nej, jag vet, jag försöker. Men just nu har jag svårt att inte se den femtioelfte behandlingen framför mig. Suck. Samtalet mynnade hur som helst ut i något så oväntat som…trumvirvel…en ny PET-scan! Augusti kommer förgyllas med detta spännande tilltag – tror det blir min 31:e vistelse i röret. Sorry för ironin, men dessa scans förföljer mig. Ovissheten förföljer mig. Blir bara trött. Tar det aldrig slut?

På något vänster fortsätter livet i alla fall. Jag försöker tänka ”inte säkert att det är återfall, inte säkert att det är återfall” medan jag packar väskan och beger mig mot huvudstaden. Sista yogautbildningen för den här terminen väntar. Och om 8 dagar befinner jag mig bland cappuccinos, palmer, hav och tomater som smakar tomater. Italien blir min respit, där – 1887 km från sjukhuset – är TARC-värden bara tarcvärden.

Hejdå från en Anne som såg ut såhär för en vecka sedan, men som numera är nyklippt.


Luca tyckte jag såg ut som en dam med permanent. Jag förstod inte vad han menade. Tills jag såg fotot bakifrån. Ja ok. En klippning var på sin plats.

4 reaktioner på ”Fler besked

 1. Anne!
  Först av allt; all kärlek och omtanke till dig ❤
  Men Gud, vad segt… Jag har inte kidsen just nu, men ska prata med de om detta när de kommer. Så en hälsning från de kommer senare (de kommer att bli bestörta…). Hoppas och vill tro att du är fri från det främmande nu efter allt kämpande! Du är min hjälte. Lova att du fortsätter att kämpa oavsett vad som händer, det kommer att bli bra till slut! Skrik till om du vill höras eller om du vill ses för en fika/lunch i Lund endera dagen.

  Kramar från mig ❤

  Gilla

  • Tack detsamma Danne! Träffas gärna framöver. Åker till Italien om några dagar, men kanske nr jag kommer hem? Vi kan ju höras på fb . Kram <3!
   Ps. Eller hur, inget fel på frillan :).

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s