Förberedelser och ett tips

Packning pågår. Som alltid ger jag mig på detta hatkärleks-uppdrag med inställningen att ”nu ska jag minsann packa lätt”. Som alltid slutar det med att väskan landar på maxvikt. Bara att acceptera faktum: just packning är inte min grej. Men det gör inte så mycket, för Lucas väska väger hälften och vi brukar byta. Han drar den tunga och får ”reseträning” (som jag så fyndigt motiverar bytet med), jag drar den lätta och behöver inte ta tag i min klädbeslutsångest förrän palmer vajar utanför fönstret. Win win.

Det ska bli så otroligt, underbart, fantastiskt skönt att komma iväg. Halleluja! Behovet att bara åka bort från sjukhus och annat sjukdomsrelaterat är större än störst. Allt går ju såklart inte att lämna hemma, så som mindre roliga provsvar och pet-scans, men jag tror ärligt talat att havsbrus, pizza, grymt umgänge och italian vibes kan dämpa det mesta. Eller rättare sagt: det vet jag. I Italien är jag frisk.

Just det. Jag vill tipsa om ett TED-talk jag såg häromdagen:

En kvinna med hodgkins lymfom som fått flera återfall. Hennes ord var precis vad jag behövde. Nu ska jag lägga en sista hand vid packningen – kanske ta ut alternativt lägga till en t-shirt eller två. Om en dag trampar jag förmodligen runt barfota på stranden och avnjuter solnedgången. Eller slukar en kula pino pinguino från glassbaren runt hörnet. Arriverderci.

6 reaktioner på ”Förberedelser och ett tips

  1. Hej,
    Väldigt bra Ted talk du lade upp. Tack! Vilken berg och dalbana hennes liv har varit hittills. Och så finns hon kvar och hittar nåt fint och härligt iaf i livet trots alla utmanande besked och motgånger.

    Hörru Anne ha det underbart i Italien nu! Njut solen, ät massor med smaskigt glass, (ta en extra kula yoghurtglass åt mig), beställ en god pizza med den tunnaste degen, bada i havet( hoppas du får det) och stoppa tårna i sanden men inte huvudet.

    Massor med kramar. Keep up!✌🌞💛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s