Mindo

Det här inlägget har jag längtat efter att skriva. Ni skulle bara veta, det finns så många stunder. När jag låg isolerad på hematologen, när jag knappt kunde få i mig mat, när dagens höjdpunkt var att gå två vändor i en sjukhuskorridor och kanske få kontakt med andra patienter. När jag med trytande ork tog mig igenom  grådaskiga vintermånader. När jag kände mig ensam för att alla andra var på jobbet/skolan medan jag själv låg hemma utan ett sammanhang. Då längtade jag och tänkte att det kommer en dag när livet är annorlunda och jag får skriva det här inlägget. En dag ska jag dela med mig av det som ger mening och hopp om en framtid under perioder när tillvaron knappt känns värd att genomleva.

Jag är så förbannat stolt. Att jag vågat följa hjärtat, lyssna på intuitionen istället för att låta intellektet styra med dess måsten, borden och begränsande tankar.  Att jag har genomfört det här trots att jag behövt kliva in på en ny arena, vara osäker, göra en massa fel. Jag är stolt, för när sjukvården inte räcker till med sin rehabilitering och eftervård, har jag på egen hand hittat saker som stärkt mig. Och jag är fascinerad – tänk att något kreativt kan få växa fram och spira när livet är som tuffast. Det finns en livskraft i det.

Så kära vänner, nu är det dags. Med bultande bröst och pirr i magen tar jag steget, gör en trumvirvel och presenterar mitt hjärteprojekt…..Mindo! Mitt alldeles eget företag med sin alldeles egna hemsida! Det har krävts blod, svett och tårar. Många gånger har jag velat ge upp – för vad kan jag egentligen om domän, SEO, SSL certifikat, programmering, webbhotell (?) – men när något känns rätt så går det inte att avbryta. För mig är det här inte ”bara” ett företag eller ett jobb, det går djupare än så, det touchar ett existentiellt plan. Bidrar med hopp och ger näring åt drömmar om en framtid då jag slipper sjukhus och får möjlighet att göra det jag vill i större utsträckning än nu. Så ta er en titt på hemsidan om ni är nyfikna. Och gilla gärna facebooksidan – det skulle göra mig glad!Hemsida: www.mindo.nu

Om ni vill hålla er uppdaterade om mina projekt via Mindo, så gilla facebooksidanhttps://www.facebook.com/mindo.nu/.

 

 

14 reaktioner på ”Mindo

 1. Åh, vilket fantastiskt bra steg att ta!
  Jättefin hemsida och jag tror att det finns ett stort behov av just dessa tjänster. Synd att man bor i Stockholm, annars hade jag blivit kund direkt!
  Lycka till💚
  Lisa Persson

  Gilla

  • Tack Lisa! Det är en läskig och härlig process på en och samma gång – ibland får man lämna komfortzonen och kasta sig ut. Det känns rätt i alla fall 🙂 . Vad synd att du bor i Stockholm, även om det är ett riktigt mecka för just kundaliniyoga (tips är studion på Reimersholme!). Du får helt enkelt komma på ett retreat någon gång 🙂 . Kram på dig

   Gilla

 2. Anne! Du är ju grym!! Jag tänker på dig varje dag (och du finns alltid med i mina meditationer på morgonen). Du är en sann hjälte, i sanningens tjänst.
  Hoppas vi hörs snart. Kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s